Drobečková navigace

Úvod > Aktuálně > Příměstské tábory opět v SKC

Příměstské tábory opět v SKC



Datum konání:
13.7.2020
Datum ukončení:
15.8.2020

Kam s dětmi? Na příměstský tábor do SKC

Už byste si rádi od svých ratolestí odpočinuli a hlavně jim dopřáli aktivity s vrstevníky, o něž je ochudila dlouhá karanténa? Zeptejte se svých dětí, jestli by chtěly strávit týden sportováním, vycházkami do přírody, fotografováním či dováděním na lezecké stěně. Tedy samými prima aktivitami, které umožní příměstské tábory v SKC v Ondřejově. Podobně si několik desítek dětí z Ondřejova a okolí užilo loňské a předloňské běhy příměstských táborů, což je vidět třeba i na fotkách z uplynulých ročníků.

Letos připravujeme celkem pět turnusů, 13. – 17. července, 20. – 24. července, 27. – 31. července, 3. – 8. srpna a 10. – 14. srpna, každý je svým zaměřením trochu jiný. Jeden připravuje lektorka, která vede v SKC kurzy rokenrolu, druhý lektorka kurzů angličtiny a poslední termín srpna bude věnován józe pro děti a výuce fotografování třeba na mobil.

Cenu se nám pro letošní rok podařilo stanovit na 4000 korun za dvě děti z rodiny a 2450 korun za jedno dítě. V této částce je zahrnutý program, vedení dvou lektorek na skupinu dvaceti dětí, dvě svačiny, oběd a pitný režim. Věk dětí příliš neomezujeme, měli by mít aspoň šest a maximálně čtrnáct let. Pokud se některý týden nenaplní, bude zrušen a nahlášeným zájemcům se nabídne jiný termín nebo vrátí peníze. A naopak – kdo své potomky dřív přihlásí, ten má větší šanci, že se na tábor dostanou. Všechny další informace vám sdělí Hynek Kašpar, který už úspěšně zorganizoval předchozí dva ročníky. Spojení na něho je 777 668 212 hynekkaspar@seznam.cz.